MALZEMELER
Kuru fasulye
Kuru soğan
Maydanoz
Yumurta
Tuz
Kırmızı pul biber
Karabiber
Zeytinyağı
Limon
YAPILIŞI
Kuru fasulyeleri bir gece önce ılık su ile ıslattım. Ertesi gün fasulyelerin suyunu döktüm ve yıkadım, tekrar su doldurdum. Yumuşayıncaya kadar haşladım. Yumuşadığında soğuk sudan geçirdim ve kevgirde suyunun akmasını sağladım. Fasulyeler haşlanırken diğer taraftan isteğe göre 4 veya 5 adet yumurta haşladım. Bir adet kuru soğanı soyum ince ince doğradım.
Afiyet olsun :)
Yüzünüzde gülücük eksik olmasın.
Yüzünüzde gülücük eksik olmasın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder